Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας ένας 16χρονος μαθητής, που διεκομίσθη με διαμπερές τραύμα στο πόδι, το βράδυ της Παρασκευής (24/3), έπειτα απο τα πυρά αγνώστου, στο Λαγονήσι.

Ads

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής (24/3) στην οδό Κολοκοτρώνη, ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα πλησίασε δύο 16χρονους και ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε από αυτό. Μόλις τον είδαν οι δύο ανήλικοι ξεκίνησαν να τρέχουν. Τότε ένα από τα άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο πυροβόλησε με όπλο και πέτυχε έναν 16χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν από το σημείο της επίθεσης έναν κάλυκα.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ads

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήδη είχαν μια πρώτη επαφή με τους γονείς των παιδιών, του θύματος αλλά και του συνομήλικου φίλου του που ήταν μαζί, οι οποίοι φέρεται να υποστήριξαν πως δεν έχουν κάτι στο μυαλό τους για το ποιοι είναι πίσω από την επίθεση.

Σημαντικές θεωρούνται ωστόσο οι καταθέσεις των ίδιων των παιδιών κάτι που αναμένεται να γίνει πιο άμεσα όσον αφορά το ένα από τα δυο παιδιά καθώς εκείνο που δέχτηκε τα πυρά θα καταθέσει σε δεύτερο χρόνο.