Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, στη μέση του δρόμου, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, όπου μία γυναίκα πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της – ένα κορίτσι 12 ετών – με παλιό περίστροφο, την ώρα που έμπαιναν μαζί μέσα στο σπίτι τους, κατά την επιστροφή από το σχολείο. 

Ads

Η γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται στο ΑΤ Χαλανδρίου, ενώ ο άνδρας έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με σοβαρό τραύμα στην κοιλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα, ο Γ. Ν. είναι 68 ετών, οφθλαμίατρος και είχε σχέση με τη γυναίκα που τον πυροβόλησε και με την οποία απέκτησε το κορίτσι. Ο ίδιος είναι πατέρας άλλων δύο παιδιών.
 
Σε βίντεο που εξασφάλισε το ethnos.gr, η γυναίκα που πυροβόλησε, μέσα από το περιπολικό ακούγεται να φωνάζει «μου απήγαγαν και μου βίαζαν το παιδί μου».

Η δράστις φέρεται, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, να είναι μία νεαρή εικαστικός από την Αλβανία, η Κ. Τ – Π., η οποία φέρεται να είχε στήσει καρτέρι τον οφθαλμίατρο. Δράστις και θύμα βρίσκονταν σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη για την πατρότητα του κοριτσιού και για την επιμέλειά του.

Ads

Γειτόνισσα του θύματος δήλωσε στο ethnos.gr, ότι το παιδί είναι εκτός γάμου της δράστιδος και του γιατρού που δέχτηκε τα πυρά.

Όπως σημείωσε, τα δικαιώματα για την κηδεμονία του παιδιού έχουν πάρει ο μπαμπάς του με τη σύντροφό του. Μάλιστα τόνισε ότι με απόφαση δικαστηρίου η δράστις ενώ δεν είχε δικαίωμα να βλέπει το παιδί ερχόταν συνέχεια στο σπίτι και τους ενοχλούσε.