Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 21:35, στην συμβολή των οδών Ευτυχίδου και Βρυάξιδος στο Παγκράτι.

Ads

Δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, ηλικίας και οι δύο περίπου 30 ετών, πυροβολήθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν νοικιασμένο. 

Ο οδηγός κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο μέχρι τον συμβολή Υμηττού και Ευτυχίδου από όπου παρελήφθησαν λίγο αργότερα από ασθενοφόρα. Οι δράστες διέφυγαν – πιθανότατα πεζή – προς το άλσος Παγκρατίου.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαϊκό Νοσοκομείο, ο ένας με τραύμα στο στήθος και ο άλλος στο μηρό. Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους, ωστόσο υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Ads

Στο σημείο που έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και αξιωματικοί της ασφάλειας. Πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για υπόθεση «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών».

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για τέσσερα άτομα και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τους εντοπίσει.

image

image

Σύμφωνα επίσης με μαρτυρίες λίγο πριν την επίθεση τα δύο θύματα, οι επιβάτες του νοικιασμένου αυτοκινήτου, είχαν άλλο επεισόδιο με άγνωστο άτομο σε μικρή απόσταση από το σημείο που δέχτηκαν αργότερα την επίθεση.