Δεν πέρασε ένα 24ωρο από την μαφιόζικη εκτέλεση στα Σεπόλια και λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας, αυτή τη φορά στη Βάρη, έπεσε νεκρός νεαρός πυγμάχος από την Πάτρα, επίσης γνωστός στις αρχές. Το έγκλημα έγινε στην οδό Παπανδρέου 22, όπου οι δράστες είναι στήσει καρτέρι στο θύμα, τον Τάσο Μπερδέση.

Ads

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες χρησιμοποίησαν τζιπ χρώματος γκρι/ασημί, με το οποίο και διέφυγαν. Το θύμα είναι γνώριμος της αστυνομίας, καθώς έχει απασχολήσει στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις της νύχτας. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες τον πυγμάχο πλησίασε ένα μεγάλο αυτοκίνητο, από το οποίο βγήκε ένα άτομο και άρχισε να πυροβολεί. Ο εκτελεστής πυροβόλησε αρκετές φορές τον Μπερδέση ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος.

Το όνομα του Τάσου Μπερδέση το 2008 είχε εμπλακεί σε υπόθεση κυκλώματος της νύχτας στην Πάτρα. Είχε αθωωθεί στο δικαστήριο που ασχολήθηκε με την υπόθεση αλλά είχε περάσει κάποιους μήνες στη φυλακή. Ο Μπερδέσης θεωρείτο ένας από τους καλύτερους Έλληνες πυγμάχους των τελευταίων 20 ετών περίπου και ίσως ο καλύτερος της κατηγορίας του και σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είχε κατακτήσει αρκετούς τίτλους τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πανευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το 2017 είχε πάρει μέρος στο ριαλιτι Survival Secret του «Ε» που είχε γυριστεί στην Κουρούτα.