Στο νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρθηκαν τραυματισμένα δύο άτομα μετά από επίθεση αγνώστου με πυροβόλο όπλο. Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Πασαλιμάνι, στην Ακτή Μητσοπούλου, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Ads

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο τραυματίες είναι εκτός κινδύνου.

Δύο Τούρκοι υπήκοοι που βρίσκονται στην χώρα ως αιτούντες άσυλο, κάθονταν στο Πασαλιμάνι, όταν τους πλησίασε πεζός ένας τρίτος άντρας, πιθανόν ομοεθνής τους και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που καταθέτουν στην Αστυνομία, άρχισαν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους.

Ξαφνικά, ο δράστης έβγαλε ένα όπλο μικρού διαμετρήματος και πυροβόλησε δύο φορές, μία φορά στο πόδι τον έναν άντρα και άλλη μία τον άλλον, επίσης στο πόδι και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ads

Στο Πασαλιμάνι προκλήθηκε πανικός ενώ κλήθηκε και έφτασε σύντομα ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους δύο τραυματίες στο Αττικό Νοσοκομείο.

Στην ευρύτερη περιοχή γίνονται αναζητήσεις από την Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Ασφάλειας για να διαπιστωθούν οι λόγοι της συμπλοκής και εάν δράστης και θύματα εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες στη χώρα μας.