Την περίπτωση αυτοχειρίας – παιδοκτονίας εξετάζει η Ασφάλεια για την τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, βρέθηκε σημείωμα του πατέρα που, μεταξύ άλλων έγραφε: «Τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Ads

Ο πατέρας, ένας άντρας περίπου 45 ετών και τα δυο του παιδιά, οκτώ και δέκα ετών, εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή, στη Νέα Σμύρνη, μετά από μικρής έκτασης πυρκαγιά. 

Την πυροσβεστική ειδοποίησαν οι γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και εντόπισε τον άντρα και τα δυο παιδιά του στο χολ του διαμερίσματος. 

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, και οι τρεις διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ.Γεννηματάς». Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του 45χρονου ενώ παρά τις προσπάθειες που έγιναν, κατέληξαν και τα δυο ανήλικα αγόρια. 

Ads

image

Όπως αναφέρει το news247.gr, ο 45χρονος ήταν υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και φιλοξενούσε τα παιδιά για το Σαββατοκύριακο.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν στο διαμέρισμα ένα σημείωμα και κάλεσαν την αστυνομία καθώς άρχισε να απομακρύνεται η περίπτωση του ατυχήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμα δεν αναφέρονται με σαφήνεια οι προθέσεις του 45χρονου, αλλά σημειώνεται: «Τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο».

Την έρευνα για το τραγικό περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.