Νέα υπόθεση βίαιης επίθεσης από ομάδα εφήβων σε ανήλικο είδε το φως της δημοσιότητας.

Ads

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και δείχνει την ομάδα να χαστουκίζει το θύμα, έξω από εκκλησία στον Πύργο.

Σύμφωνα με το Mega πρόκειται για βίντεο 20 δευτερολέπτων και το περιστατικό σημειώθηκε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Πύργου, με θύμα έναν 14χρονο και θύτες έναν 16χρονο και έναν 18χρονο, ενώ ένα άτομο μικρότερο σε ηλικία βιντεοσκοπούσε.

Στο βίντεο φαίνεται ο 16χρονος και ο 18χρονος να χαστουκίζουν συνεχόμενα τον 14χρονο, ο οποίος εκλιπαρεί να σταματήσουν, ενώ κανένα από τα άτομα που παρακολουθεί την συμπλοκή δεν επεμβαίνει.

Ads

Αντιθέτως, ακούγονται φωνές από μακριά που φωνάζουν στους δράστες, με τους νεαρούς να σταματούν μετά από λίγο.

Όπως σημείωσε η εκπομπή του Mega, το βίντεο στη συνέχεια αναρτήθηκε στα social media με τις αρχές να το κατεβάζουν αμέσως και πλέον το εξετάζουν, καθώς η υπόθεση λαμβάνει άλλες διαστάσεις.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του παιδιού έκανε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα και μίλησε για αλλεπάλληλα περιστατικά βίας, που έχουν σαν αποτέλεσμα μικρά παιδιά να φοβούνται να κυκλοφορήσουν.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 14χρονου, ο γιος του έχει στοχοποιηθεί. Δέχτηκε επίθεση στις 8 Αυγούστου και άλλη μία την περασμένη Παρασκευή, με τους δράστες να τον απειλούν και να τον προειδοποιούν ότι θα συνεχίσουν να τον έχουν στο στόχαστρο.