Την τακτική του τυχαίου συμβάντος θα ακολουθήσει ο δράστης του φόνου και πατέρας της 6χρονης Στέλλας που έχει συνταράξει την χώρα από χθες την νύχτα οπότε και ανακαλύφθηκε η σορός της στα σκουπίδια.

Ads

Ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη, αφού οι συνήγοροί του ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν την υπεράσπισή του.

Με όσα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας πάντως μέχρι τώρα, ο 61χρονος θα υποστηρίξει πως ο θάνατος του παιδιού επήλθε όταν την έσφιξε με δύναμη στο στήθος του γιατί διαμαρτυρόταν και δεν ήθελε να κάνει μπάνιο.

Η εκδοχή του πνιγμού επιβεβαιώθηκε από την νεκροψία, χωρίς, φυσικά, αυτή να μπορεί να αποφανθεί για την ύπαρξη πρόθεσης ή όχι.

Ads

Ο κατηγορούμενος μέσω τον εκ των συνηγόρου του Βασίλη Φασσέα, ζήτησε να εξεταστεί από νευρολόγο ψυχίατρο, ισχυρίστηκε ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις και επί σειρά ετών λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 61χρονος θα αναφερθεί στην απολογία του σε ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, διεκδικώντας μειωμένο καταλογισμό λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που λαμβάνει.