Για χάσιμο χρόνου έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Ξεκαθάρισε πάντως ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Ads

 
«Εγώ είμαι βουλευτής της ΝΔ, δεν είμαι μέλος της κυβέρνησης, δεν θα απαντήσω εγώ για την κυβέρνηση. Πρέπει να ρωτήσετε την κυβέρνηση. Ποτέ δεν ετέθη θέμα να ρίξουμε την κυβέρνηση. Εμείς εδώ και δύο χρόνια ψηφίζουμε δυσάρεστα μέτρα, ψηφίζουμε δυσάρεστους νόμους και η στήριξή μας στην κυβέρνηση είναι ουσιαστική και φανερή. Εγώ δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται αυτή η διαδικασία» σημείωσε μιλώντας στο Mega.


 
«Τη θεωρώ και λίγο-πολύ χάσιμο χρόνου και θα σας πω γιατί. Διότι, έτσι κι αλλιώς ο προϋπολογισμός έρχεται, ο προϋπολογισμός πάντα αποτελεί μία άτυπη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Αυτό, για μένα, το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Θα το ψηφίσουμε, φυσικά και επειδή εγώ πηγαίνω πολύ συχνά στη Βουλή, ουδείς από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει θέσει ένα τέτοιο θέμα. Δεν θα ρίξουμε την κυβέρνηση. Ισως ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης γνωρίζουν, προφανώς, κάτι περισσότερο από εμάς για να το θελήσουν».