Τα ακίνητά του πουλάει ο πρώην νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος δηλώνει «πνιγμένος στα χρέη» . Πρόκειται μεταξύ άλλων για  ένα ρετιρέ διαμέρισμα στην πλατεία Αριστοτέλους αξίας 1,5 εκατ. ευρώ και δύο οικόπεδα, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και το Νέο Ρύσιο.

Ads

Επίσης, πωλητήριο έβαλε και σε ένα οικόπεδο στον Εύοσμο καθώς και δύο ισόγεια καταστήματα με πατάρι και υπόγειο στο κέντρο της αγοράς,  όπου  και διατηρεί  τα γραφεία του κόμματός του (Πατρίδα),  ενώ διαθέτει και άλλα διαμερίσματα τα οποία νοικιάζει.

Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και άλλα ακίνητα της οικογένειας στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής»,  Π. Ψωμιάδης αναφέρει ότι έβαλε αγγελία για την ακίνητη περιουσία του επειδή είναι  πνιγμένος στα χρέη και δεν μπορεί α ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

Ads

Ο ίδιος φέρεται να λέει ότι τα τελευταία χρόνια «έχει χάσε λίγο  την  μπάλα», ότι  «έχει πεθάνει οικονομικά και ψυχολογικά» και πως είναι ένα ράκος.

Επίσης, κατηγορεί φίλους του, επιχειρηματίες, πολιτικούς και «όλους αυτούς που τους έκανα μάγκες ή βοήθησα όσα χρόνια είχα τα γαλόνια στη νομαρχία και στην περιφέρεια», οι οποίοι, όπως λέει, τον έχουν εγκαταλείψει.