Σε αντίθεση με την Μαριλένα Κοππά που τονίζει πως η πρόσκληση στον Γιώργο Παπανδρέου και στον Φώτη Κουβέλη να συμπαρουσιάσουν την ερχόμενη Δευτέρα το βιβλίο της, δεν κρύβει κανένα πολιτικό υπονοούμενο στήριξης του πρώην πρωθυπουργού στην ΔΗΜΑΡ, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γρηγόρης Ψαριανός πιστεύει το αντίθετο. «Ο Παπανδρέου στέλνει σκληρό μήνυμα στον Βενιζέλο και την Ελιά. Ενδεχομένως η ΔΗΜΑΡ να έχει μια αύξηση ποσοστού με τους ανθρώπους του Παπανδρέου να παίρνουν μήνυμα ότι ‘ψηφίζουμε ΔΗΜΑΡ’» είπε. 

Ads

«Εγώ επιμένω ότι η ΔΗΜΑΡ θα έπρεπε να είναι πυλώνας σε ανοιχτό διάλογο για την Κεντροαριστερά χωρίς ηγεμονισμούς και αποκλεισμούς. Κεντροαριστερά δεν είναι ούτε Το Ποτάμι, ούτε η Ελιά, ούτε ο Τρίτος Πόλος, ούτε τα ρυάκια, ούτε οι βελανιδιές. Είναι όλα μαζί» πρόσθεσε μιλώντας στο ΣΚΑΙ. 

Η πρόσκληση προς τον Παπανδρέου και η αποδοχή της σχολιάστηκε αρνητικά από την Χαριλάου Τρικούπη, με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κασσή, να σχολιάζει πως ο πρώην πρόεδρος του κόμματος  «κάνει μεγάλο κακό στο ΠΑΣΟΚ. Αντί να στηρίξει την Ελιά, οι μισοί υπουργοί του είναι στη ΔΗΜΑΡ. Το μόνο που απομένει είναι να δηλώσει ότι στηρίζει και ο ίδιος τη ΔΗΜΑΡ».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαριλένα Κοππά, στενή φίλη του Γιώργου Παπανδρέου, έχει αποχωρήσει εδώ και μήνες από το ΠΑΣΟΚ έχοντας έρθει μάλιστα σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο. Πλέον είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ.

Ads