Με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και ανακριτή διατάχθηκε η προφυλάκιση του 45χρoνου δράστη που χθες το μεσημέρι τραυμάτισε σοβαρά με τσεκούρι τρεις υπαλλήλους της ΔΟΥ Κοζάνης και στη συνέχεια συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Ads

Κατασχέθηκαν το τσεκούρι και το σακίδιο πλάτης που είχε στην κατοχή του, εντός του οποίου βρέθηκαν μαχαίρι, εργαλείο ξυλογλυπτικής και μεταλλικός σουγιάς. Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι, εργαλείο ξυλείας, πριόνι χειρός, δρεπάνι, μαχαίρι και σκεπάρνι.

Ο δράστης δεν ανέφερε το παραμικρό για τις πράξεις του ενώ την ίδια στάση κράτησε κατά την κράτηση του και στο αστυνομικό μέγαρο. Σύμφωνα με την αστυνομία θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση των σοβαρά τραυματιών, οι δύο εξ αυτών νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, ενώ η τρίτη τραυματίας νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική του ιδίου νοσοκομείου.

Πρόκειται για έναν άντρα 56 ετών και δύο γυναίκες 47 και 67 ετών.

Ads