Μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες απολογίας, ο 34χρονος άνδρας από τη Λαμία που κρατούσε όμηρο επί τρεις ημέρες μια Γαλλίδα στο φωταγωγό του σπιτιού του, κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Ads

Κατηγορείται για αρπαγή κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη σύλληψή του και την απελευθέρωση της γυναίκας που κρατούσε αιχμάλωτη, ακόμη δυο γυναίκες από τη Λαμία τον κατηγόρησαν για βιασμό και κακοποίηση. 

Η μία γυναίκα κατήγγειλε ανοιχτά βιασμούς κατ’ εξακολούθηση από τον 34χρονο πριν μάλιστα συμπληρώσει τα 18 χρόνια της ζωής της. Μετά μάλιστα από την πρώτη φορά την απειλούσε ότι θα την διαπομπεύσει σε όλον τον κόσμο και με αυτόν τον τρόπο την υποχρέωνε να υποκύπτει στα άρρωστα παιχνίδια του, που περιελάμβαναν δέσιμο και φίμωμα του στόματος. Κάποια στιγμή μάλιστα την απείλησε με όπλο στο κεφάλι. 

Η άλλη κοπέλα περιέγραψε σκηνές απόλυτης βίας που βίωσε τόσο στο σπίτι του κατηγορούμενου στη Λαμία, αλλά και στο σπίτι που είχε εκείνος σε νησί όταν δούλευε στο στρατό. Όπως είπε ήταν υποχείριό του από το 2006 μέχρι και πρόσφατα αφού την απειλούσε με διαπόμπευση. 

Ads

Από την πλευρά της, η 40χρονη Γαλλίδα υποστήριξε ότι την απειλούσε να τη σκοτώσει και την είχε δεμένη και φιμωμένη. 

Τα επιχειρήματά του άντρα σχετικά με «προχωρημένα γούστα και πράξεις που συνέβαιναν με τη συναίνεση των ενήλικων συντρόφων του», δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς που αποφάσισαν την προφυλάκισή του μέχρι να οριστεί η δίκη του.