Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 29χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ads

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο ίδιος, ωστόσο, κατέθεσε πως εκείνος δεν τους ζήτησε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή και οι 15χρονες τον προσέγγιζαν ερωτικά, κάνοντας το πρώτο βήμα.

«Ό,τι έγινε, έγινε με τη συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς τη θέληση τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ. Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ είμαι δηλωμένος “χρήστης”, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό. Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι: μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα», φέρεται να υποστήριξε ο 29χρονος στην κατάθεσή του. 

Ads

Η υπόθεση ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο. Ο 29χρονος φέρεται να προσέγγισε τις δυο ανήλικες κοπέλες μέσω διαδικτύου. Τους χορήγηση μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη και στη συνέχεια τις βίασε.

Η μία 15χρονη βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση έξω από το ίδρυμα που φιλοξενούνταν τους τελευταίους τρεις μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη είχε μείνει και στο παρελθόν στην συγκεκριμένη δομή, ενώ το ενδιάμεσο διάστημα ζούσε με την οικογένεια της. 

Οι αστυνομικοί που την εντόπισαν είδαν πως ήταν σε άθλια κατάσταση, λόγω της χρήσης των ναρκωτικών. Όταν την μετέφεραν στο σπίτι της, οι γονείς της, την έπεισαν να πει στην αστυνομία τι ακριβώς είχε συμβεί.