Για «αποστασίες» και «κλοπή εδρών» κάνει λόγο το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του με τίτλο «τελικά όντως το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στο παρελθόν», με αφορμή την αποχώρηση του βουλευτή Αχμέτ Ιλχάν από την κοινοβουλευτική του ομάδα και την ένταξή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Ads

«Η κυρία Γεννηματά άνοιξε πρώτη – πριν και από τις Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες – τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Είναι αστείο και συνάμα θλιβερό», σχολιάζει η Σεβαστουπόλεως.

Αναφέρει επίσης ότι «ένας βουλευτής το πρωί είναι Ποτάμι και το μεσημέρι γίνεται ΠΑΣΟΚ. Χωρίς καμία πολιτική διαφωνία με το κόμμα του και ενώ πάντα επικροτούσε τις θέσεις και τις παρεμβάσεις του Ποταμιού για τη χώρα αλλά και για τη μειονότητα που εκπροσωπούσε».

«Οι ευθύνες αυτών που σχεδιάζουν στο παρασκήνιο νέες αποστασίες είναι τεράστιες. Δηλητηριάζουν ξανά την δημόσια ζωή», συνεχίζει το Ποτάμι και καταλήγει: «Τα κόμματα δεν μεγαλώνουν κλέβοντας τις έδρες άλλων κομμάτων. Οι πολίτες βλέπουν και θα είναι αυστηροί με όλους αυτούς που θυσιάζουν τα πάντα στο κυνήγι της καρέκλας και – φευ – της εξουσίας».

Ads