Στο φως της δημοσιότητας έρχονται σοκαριστικά στοιχεία για την υπόθεση της ομηρίας και βιασμού της 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη από τον 52χρονο που συνελήφθη την Πέμπτη. 

Ads

Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε ημίγυμνη, δεμένη με ιμάντες στα χέρια και τα πόδια, τραυματισμένη, με αίματα, αλλά και εγκαύματα στην κοιλιά, σε δωμάτιο του σπιτιού.

Η σκηνή που είδαν οι αστυνομικοί παρέπεμπε σε σκηνικό από ταινία τρόμου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η κοπέλα, που εντωμεταξύ έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, πρέπει να βίωσε τη φρίκη  τουλάχιστον για ένα 24ωρο.

Η φοιτήτρια που ζούσε στου Ζωγράφου, προκειμένου να βγάλει κάποια έξοδά της ανταποκρίθηκε σε αγγελία εφημερίδας ως οικιακή βοηθός, την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης μέσω του προγράμματος παροχής βοήθειας στο σπίτι του Δήμου Δάφνης.

Ads

Διαβάστε επίσης: Με βαρύτατες κατηγορίες στον εισαγγελέα ο 52χρονος για την αρπαγή και το βιασμό της φοιτήτριας

Ο 52χρονος, που φέρεται να πάσχει από μερική τύφλωση, την προσέλαβε το τελευταίο περίπου μήνα -διάστημα κατά το οποίο είχε πάει μόλις 3-4 φορές για να καθαρίσει το σπίτι του.

Προχθές το βράδυ, η φοιτήτρια πήγε στο σπίτι του 52χρονου, όμως ο δράστης την ακινητοποίησε με ένα πανί που ήταν ποτισμένο πιθανόν με αιθέρα και την οδήγησε στο κρεβάτι όπου και την έδεσε. Ακολούθησε ασέλεγια κατ’ εξακολούθηση.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δράστης φόρεσε γυαλιά με προσαρμοσμένη μικροκάμερα και μέσω της κάμερας του υπολογιστή του κατέγραψε σε βίντεο τις πράξεις του.

Οι γονείς της ανήσυχοι καθώς είχα χάσει τα ίχνη της, έφτασαν στην Αθήνα και απευθύνθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου και στη συνέχεια στο Τμήμα της Δάφνης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του και πραγματοποίησαν έφοδο στο διαμέρισμα όπου και βρήκαν τον φερόμενο ως δράστη, τον οποίον συνέλαβαν και τη φοιτήτρια.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων. 

«Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά. Είμαι 95% τυφλός» είπε ο δράστης στους δημοσιογράφους, ενώ περνούσε την πόρτα του Εισαγγελέα συνοδευόμενος από αστυνομικούς. «Είχα σχέσεις με την κοπέλα», υποστήριξε.