Ένα τυχαίο συμβάν στάθηκε η αφορμή για να αποκαλυφθεί η νοσηρή δράση του εκπαιδευτικού που βιντεοσκοπούσε μαθήτριές του την ώρα που παρέδισε μάθημα αλλά και στην τουαλέτα.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έγινε αντιληπτός από μαθήτριές του όταν μία κάμερα που είχε κολλήσει κάτω από το τραπέζι που έκαναν μάθημα έπεσε στο πάτωμα.

Θυμίζουμε, ότι, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας, πρόκειται για 68χρονο ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση, αθέμιτη παρακολούθηση με ειδικά τεχνικά μέσα και αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο δράστης, την τελευταία τριετία, με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, παρέδιδε στην οικία του έναντι αμοιβής, ιδιαίτερα μαθήματα σε υποψήφιες μαθήτριες πανελλαδικών εξετάσεων. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, τους προσέφερε διάφορα ροφήματα στα οποία είχε διαλύσει διουρητικά δισκία ενώ παράλληλα στους χώρους όπου πραγματοποιούνταν τα μαθήματα καθώς και στην τουαλέτα, είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες, με σκοπό να βιντεοσκοπεί τις μαθήτριες.

Ads

Από την έρευνα στην οικία του καθώς και σε κάδο απορριμμάτων πλησίον αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τέσσερις (4) κάμερες καταγραφής

Εννέα (9) σκληροί δίσκοι

Επτά (7) usb

Όκτω (8) κάρτες ψηφιακής μνήμης

Φαρμακευτικά δισκία

Χάρτινα κυτία απόκρυψης των καμερών.