Για «φασιστική και τρομοκρατική ενέργεια» έκανε λόγο ο Άρης Πορτοσάλτε αναφερόμενος στην παρέμβαση που έκανε χθες το βράδυ η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας έξω από το σπίτι του.

Ads

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Σκάι ότι «προσπαθούν να σου κάμψουν το ηθικό, να σου κάμψουν το φρόνημα», ενώ χαρακτήρισε τα μέλη του Ρουβίκωνα ως «φασιστικά γκρουπούσκουλα».

«Είναι η απόλυτη παραβίαση του ασύλου της εστίας. Είναι μια πράξη ευθέως τρομοκρατίας. Είναι πράξη εκφοβισμού», υποστήριξε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Νιώθουμε την επιβολή του φασισμού πάνω μας. Εμείς κατοικούμε σε μια πολυκατοικία. Συγκατοικούμε με άλλους ανθρώπους. Λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου εδώ και χρόνια σε πολύ δύσκολες στιγμές και έχω εκθέσει σε μεγάλο κίνδυνο κι εμένα και την οικογένειά μου».

«Σε αυτό το πλαίσιο, αυτή η επίθεση αγγίζει τον ΣΚΑΪ γιατί σου λέει δεν θα πεις τη γνώμη σου. Στοχεύει στην κάμψη του φρονήματος. Εφόσον εκφράζουμε δημόσιο λόγο εκτιθέμεθα και δεχόμαστε κριτική, αλλά άλλο αυτό, άλλο η φασισμός και άλλο να σου κάμψω το φρόνημα. Σε αυτό στοχεύουν αυτά τα γκρουπούσκουλα» κατέληξε ο Άρης Πορτοσάλτε.