Τις σφοδρές αντιδράσεις των καλλιτεχνών αλλά και των θεατών στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν αναρτήθηκε πανό με το σύνθημα «Βιαστής είναι», ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την καταδίκη του για δυο βιασμούς ανηλίκων.

Ads

«Αν όλη αυτή η αντίληψη ΣΥΡΙΖΑ για τη δικαιοσύνη νομίζει ότι μπορεί έτσι να ακουμπήσει τους κεντρώους ψηφοφόρους, τι να πω», ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου του Σκάι, Άρη Πορτοσάλτε.

«Αυτοί εδώ που ανήρτησαν τα πανό είναι ΣΥΡΙΖΑ;», τον ρώτησε έτερη δημοσιογράφος της εκπομπής, για να απαντήσει ο Πορτοσάλτε: «Δεν ξέρω εάν είναι ακριβώς ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μια υποκινούμενη κατάσταση από τον Νάσο Ηλιόπουλο και λοιπούς, μια επιθετικότητα εναντίον της κ.Μενδώνη και μια αντίληψη για τη δικαιοσύνη η οποία θυμίζει ότι δεν στρίψαμε καλά τους αρμούς της εξουσίας και όταν θα έρθουμε θα είναι αλλιώς τα πράγματα».

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι αυτή η απόφαση για την αποφυλάκιση Λιγνάδη βγήκε με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ads

Ο Γιώργος Καραμέρος, δημοσιογράφος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι που ήταν στο πάνελ αντιπαρατέθηκε λέγοντας πως ο νόμος πάνω στον οποίο βασίστηκε η αναστολή εκτέλεσης της ποινής για τον καταδικασμένο για δυο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη, είναι σε ισχύ από το 2010 με τον Άρη Πορτοσάλτε ενοχλημένος να προσπαθεί να επιμείνει στους ισχυρισμούς του.