Ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε το απόγευμα έξω από το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», προκειμένου να δει, όπως αναφέρθηκε σε αστυνομικούς, τον 30χρονο Αλβανό που νοσηλεύεται φρουρούμενος, κατηγορούμενος για συμμετοχή του σε συμμορίες της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί τους είπαν ότι απαγορεύεται να τον δουν και τα άτομα αυτά στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες 5 άνδρες συνοδεία μιας γυναίκας, η οποία υποστήριξε ότι είναι δικηγόρος, ζήτησαν να δουν τον «Έσκο», όμως οι αστυνομικοί δεν τους το επέτρεψαν και έτσι αποχώρησαν.

Μπροστά από το δωμάτιο βρίσκονται 4μελεις ομάδες της ΟΠΚΕ σε 8ωρες βάρδιες για λόγους ασφαλείας. Οι αστυνομικοί δεν έκριναν αρχικά ύποπτη την παρουσία των συγκεκριμένων ατόμων, όμως στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι ο ένας από τους άνδρες έμεινε με το αυτοκίνητο του έξω από το νοσοκομείο με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση.

Ads

Ο άνδρας προσήχθη στην Ασφάλεια για να εξεταστεί και σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι είναι συγγενής του τραυματισμένου κακοποιού.