Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη στις 3.00 μ.μ. στην εθνική οδό Ρεθύμνου- Ηρακλείου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Ads

Το τροχαίο σημειώθηκε έπειτα από σύγκρουση δύο οχημάτων κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Από το ένα όχημα ανασύρθηκαν νεκροί δύο γυναίκες και ένας άντρας, ενώ υπάρχουν τρείς ακόμα ενήλικες τραυματίες και ένα κορίτσι 14 ετών.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ , η Αστυνομία, η Τροχαία και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. H κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε προσωρινά.

Οικογενειακή τραγωδία… 

Όπως έγινε λίγη ώρα μετά γνωστό, νεκροί είναι ένας 24χρονος άνδρας από τη Χερσόνησο και η 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, καθώς και η μητέρα της κοπέλας, που είχε έρθει μαζί και με άλλους συγγενείς από την Τήλο, για να γνωρίσουν την οικογένεια του γαμπρού.

Ads

Οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ και η 14χρονη αδελφή της έχει τραυματιστεί. Τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου άνδρα, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο γιο της.

image

image

image

image

Φωτογραφίες: cretalive.gr