Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδας – Πακιστάν με ανακοίνωση που εξέδωσε δίνει εξηγήσεις σχετικά με τον συνωστιμό των Πακιστανών υπηκόων στην πλατεία Συντάγματος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Ads

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι δεν γνώριζαν πως δεν θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην Πλατεία Συντάγματος και ότι η συγκέντρωση ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη. Επίσης, επισημαίνουν ότι μόλις ενημερώθηκαν από τους αστυνομικούς αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά, ενώ ζητούν από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια όσον αφορά τα πρόστιμα που τους υποβλήθηκαν.

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας – Πακιστάν:

«Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος – Πακιστάν, θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η συγκέντρωση Πακιστανών υπηκόων την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα ήταν αυθόρμητη και όχι οργανωμένη.

Ads

Δεν ήταν σε γνώση μας ότι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων, δεν θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Συντάγματος, όπως κάθε χρόνο.

Τα μέλη μας, μόλις ενημερώθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές αποχώρησαν αμέσως ειρηνικά.

Θα θέλαμε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δείξει επιείκεια στα πρόστιμα που επιβλήθηκαν, για την ακύρωσή τους.

Ως Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλάδος – Πακιστάν θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ενεργούμε σύμφωνα με τους νόμους και τις αρχές του Ελληνικού Κράτους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να είσαι πάντα καλά.

Με εκτίμηση, SYED MOHAMMAD JAMIL, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Ελλάδας – Πακιστάν».