Κατά της αυτοαποκαλούμενης «Ομάδας Αλήθειας» επιτίθεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή δημοσιεύματα και αναρτήσεις της «ομάδας» για κυβερνητικές ευθύνες σε ό,τι αφορά τα μπαζωμένα ρέματα στην Μάνδρα.

Ads

«Πριν 9 μέρες έγινε σύσκεψη για τα αντιπλημμυρικά στην Περιφέρεια. Τον Αύγουστο στο Μαξίμου. Σήμερα μετράμε νεκρούς», «Σιγά μην αφήσει τη καρέκλα για 16 νεκρούς! Η Δούρου θα πήγαινε σπίτι της αν δεν έκανε αντιπλημμυρικό σχεδιασμό», είναι ενδεικτικά κάποια από τα δημοσιεύματα της «ομάδας αλήθειας».

Σε έντονο ύφος ο Πολάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Τσογλανοτρολάκια της «ομάδας Αλήθειας»:

Τους νεκρούς απ’ την πλημμύρα τους έφεραν οι πατεράδες και παππούδες σας που μπάζωσαν από το 1945 μέχρι το 2013, το 66% των ρεμάτων της Αττικης, δίνοντας άδειες οικοδομής σε κοίτες ποταμών για να παίρνουν τα ψηφαλάκια, να βγαίνουν κυβέρνηση, να παίρνουν μίζες απ’ τους “πελάτες” και απ’ τους προμηθευτές του δημοσίου και να βγάζουν τα λεφτά στην Ελβετία για να σας προικίσουν .

Ads

ΕΜΕΙΣ σιγά σιγά με τη βοήθεια του λαού, θα την ξαναφτιάξουμε τη χώρα που μπάζωσαν οι συγγενείς σας και σας χαλάσαμε το “κληρονομικό” δικαίωμα ιδιοκτησίας και συνέχισης του βιασμού της !!!».