Στις ατασθαλίες του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρεται ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. 

Ads

Αναφέρεται σε απευθείας αναθέσεις για συντήρηση ξενώνων αλλά και τροφοδοσίας φιλοξενούμενων των ξενώνων, επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη. 

Όλο το κείμενο όπως φαίνεται στον λογαριασμό του αναπληρωτή υπουργού στο Facebook: 

Μια που τελειώσαμε με τη Ζάκυνθο ας πάμε στις φακές….

Ads

Άδωνις υπουργός

– Κωνσταντίνα Θεοφιλατου συνεργάτης στο γραφείο του – Ανδρονίκη Θεοφιλατου υπεύθυνη διοικητικού συντονισμού στο Κεελπνο (αδερφή της Κωνσταντίνας )

– Σταματης Πουλής σύζυγος της Ανδρονικης υπεύθυνος των ξενώνων του Κεελπνο, πρόεδρος σε πολλές επιτροπές προμηθειών, μέλος τομέα υγείας ΝΔ

– Δροσης Γιώργος ιδιοκτήτης εταιρείας συντήρησης κτιρίων και εταιρείας κέτερινγκ, σύζυγος της Κωνσταντίνας.

Επί υπουργίας Άδωνι λοιπόν η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ έλεγε στο ΣΤΑΜΑΤΗ (γαμπρό της) να προτείνει για έγκριση στην ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ (την αδερφή της και σύζυγο του Σταμάτη) να πάρει με απευθείας ανάθεση ο Γιώργος (Άντρας της Κωνσταντίνας, Γαμπρός της Ανδρονικης και μπατζανάκης του Σταμάτη) με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ τη συντήρηση των ξενώνων και την τροφοδοσία των φιλοξενούμενων των ξενώνων – περίπου από 150 χιλιάρικα η ΚΑΘΕ δουλειά το χρόνο!!!!!!!!!!!!

Έτσι φακές, αρακάς, σπανακόρυζο, μοσχάρι, κοτόπουλο, μπιφτέκια… ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ 12,50 ευρώ!!!!!!

Νόμιζαν πως θα ήταν αιώνια στο απυρόβλητο… Και ο ακροδεξιός κουνάει το δαχτυλάκι του και

Λέει πως θα βάλει εμένα φυλακή ο δε Σταμάτης ως πρόεδρος Σωματείου κάνει και μηνύσεις στη σημερινή διοίκηση του Κεελπνο!!!!

Ουστ κοπρόσκυλα, στις τρύπες σας ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ…

Κυριάκο Μητσοτάκη θα τον έχεις πολύ καιρό για αντιπρόεδρο αυτόν τον ανεκδιήγητο;;;;; Έρχονται κι άλλα…