Συνεχίζει τις καταγγελίες ο Παύλος Πολάκης αναφορικά με τις ατασθαλίες και την κακοδιαχείριση στο υπουργείο Μετανάστευσης. Με νέα ανάρτησή του μιλά για υπερτιμολογήσεις σε υπηρεσίες που αγοράζει ο υπουργός, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «επί Μηταράκη, ό,τι πάρεις τιμολογείται από 3 έως 23 φορές πιο ακριβά σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ». 

Ads

Μάλιστα ο πρώην αν.Υπουργός Υγείας ξεκινάει τη νέα του ανάρτηση με καταγγελίες για το υπουργείο του κ. Μηταράκη λέγοντας ότι «στο τέλος θα γράψουμε βιβλίο και θα το ονομάσουμε “Μηταρακειαδα” ή “Ο Νότης στο κάμπο με τα ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ”!!!»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

Στο τέλος θα γράψουμε βιβλίο και θα το ονομάσουμε «Μηταρακειαδα»» ή «Ο Νότης στο κάμπο με τα ΛΕΦΤΟΔΕΝΤΡΑ»!!!

Ads

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Μετά την απομαγνητοφώνηση (την οποία πληρώνει 23 φορές πιο ακριβά από ό,τι πλήρωνε η Αχτσιόγλου), μετά την φύλαξη των Γραφείων Ασύλου (την οποία πληρώνει 18 φορές πιο ακριβά από ό,τι πλήρωνε ο Μουζάλας), μετά την αγορά των “χρυσών” αναλογίων, ο Μηταράκης συνεχίζει ακάθεκτος!!!

Α) Για την επέκταση και συντήρηση του ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ λογισμικού προγράμματος της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου (που ο Μπαλάφας είχε αγοράσει και εγκαταστήσει το 2018 με 24.795€, πετυχαίνοντας έκπτωση για τα υλικά 98%,φωτό 4-5-6)αυτός δίνει στην ίδια εταιρεία 60.822€!!!

Δεν αγοράζει απολύτως τίποτα, αυξάνει μόνο την χωρητικότητα των εγγραφών του προγράμματος!!!! (Φωτό 1-3)

Β) Για τη συντήρηση του λογισμικού προγράμματος της Υπηρεσίας Ασύλου, για την οποία ο Βίτσας το 2019 είχε δώσει 6.917,96€, (φωτό 7-8) αυτός δίνει το 2020 στην ίδια εταιρεία 18.177,16€!! (Φωτό 9-10)

Επί Μηταράκη ό,τι πάρεις, τιμολογείται από 3 – 23 φορές πιο ακριβά σε σχέση με τον Σύριζα!!!

ΥΓ 1: ταχε πει ο Κωνστανταρας…(φωτό 1)

ΥΓ 2: ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ , «δημοσιογράφο των τριάκοντα αργύριων» ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ αυτά που γράφω παραπάνω!!! (στοίχημα δε βάζω βέβαια, θα κλέψω εκκλησία)