Σόου λιγοστών «ακροδεξιών» και «Λαετζήδων» χαρακτήρισε τις αποδοκιμασίες εναντίον του στην Ιεράπετρα της Κρήτης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. 

Ads

Σε ανάρτηση που έκανε πριν από μία ώρα στο Facebook, o Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για «show από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν φασαρία».

«Εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρα με τους φορείς του νοσοκομείου, την επιτροπή των κατοίκων, το δήμαρχο, τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Ανάλυση του τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου Ιεράπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός.

«Το show από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν “φασαρία” δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ούτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο. Συνεχίζουμε και άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. 

* Φωτό και βίντεο από Cretalive

Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ 

Για τα επεισόδια ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζοντάς τα απερίφραστα. 

Ads

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει στην ανακοίνωσή του, ότι, «τέτοιες μειοψηφικές συμπεριφορές, ελάχιστων, δήθεν «αγανακτισμένων πολιτών», καμιά σχέση δεν έχουν με τις κοινωνικές διεκδικήσεις» και καλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη «να απομονώσει τους, λίγους, τραμπούκους».

Αναφέρει επιπλέον, ότι «η σημερινή επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας απέδειξε, για άλλη μια φορά, ότι οι απειλές τους πέφτουν στο κενό» και σημειώνει: «Οι υπουργοί, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κλείστηκαν, ούτε πρόκειται να κλειστούν στα σπίτια τους. Η θέση τους είναι δίπλα στην κοινωνία, με αυτήν επικοινωνούν, για αυτήν αγωνίζονται».

Υπογραμμίζει, τέλος, ότι «οι προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για ποιοτική, δημόσια δωρεάν υγεία θα συνεχιστούν αδιάκοπα».