Εξιτήριο αναμένεται να πάρει σήμερα το βράδυ από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ads

Ο υπουργός μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο το μεσημέρι καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο γιατρός της Βουλής, όπου βρισκόταν του συνέστησε να μεταβεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 

Αργότερα έγινε γνωστό ότι έχει μεταφερθεί στη μονάδα εμφραγμάτων για προληπτικούς λόγους και υποβάλλεται σε εξετάσεις, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία. 

Το βράδυ, το υπουργείο Υγείας έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η κατάσταση του υπουργού δεν εμπνέει καμία ανησυχία. 

Ads

Λίγο αργότερα και ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ενημέρωσε πως όλα βαίνουν καλά με την υγεία του, ενώ ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση και περαστικά.

«ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ. Μην ανησυχείτε έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα… Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές, με συγκινήσατε. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής και μονάδας του Ιπποκράτειου», έγραψε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.