«Ακόμα περιμένω τους λαλίστατους Πατούλη του ΙΣΑ, Γιαννάκο της ΠΟΕΔΗΝ, αλλά και τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο να ψελλίσουν μια κουβέντα καταδίκης!!!!!» αναφέρει σε αιχμηρή ανάρτησή του ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης μετά την αποκάλυψη της μαφίας των αντικαρκινικών φαρμάκων.

Ads

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη είναι η εξής:

«ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ !!!!!
Ακομα περιμένω τους λαλίστατους Πατούλη του ΙΣΑ ,Γιαννάκο της ΠΟΕΔΗΝ ,αλλά και τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο να ψελλίσουν μια κουβέντα καταδίκης!!!!!
Ξέρω ξέρω περιμένουν να τελεσιδικήσει κι αυτό, οπως η Νοβάρτις και το Κεελπνο που και κει ήπιαν το αμίλητο νερό …..
Εμ βέβαια και ειδικά οι δυο “μορφές” που ανέφερα ονομαστικά πως να πουν κακή κουβέντα για τους μελλοντικούς υποστηρικτές και ψηφοφόρους είτε “μεγάλους” είτε “μικρούς”……..»

Υπενθυμίζεται ότι, η εισαγγελία Πρωτοδικών απήγγειλε βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος των 21 ατόμων που εμπλέκονται στο μεγάλο κύκλωμα διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων και άλλων σκευασμάτων που διατίθενται μόνο στα νοσοκομεία και το οποίο εξαρθρώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία.

Ads

Οι παραπάνω, ηλικίας από 22 έως 70 ετών, συνελήφθησαν την Πέμπτη 3 Μαΐου, σε περιοχές της Αττικής και στο Μεσολόγγι. Μεταξύ αυτών είναι και τρία αρχηγικά μέλη της οργάνωσης, ηλικίας 70, 57 και 64 ετών.