Τίποτα δεν μπορεί να αφήσει ασχολίαστο ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Ads

Αυτήν τη φορά, μετά την Νατάσσα Μποφίλιου, έσπευσε να σχολιάσει την ανάρτηση της Αναστασίας Τσουκαλά, της δικηγόρου που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά από την πορεία για την 17η Νοεμβρίου στα Εξάρχεια.

Ο λόγος της αντίδρασής του είναι ότι δεν καταλαβαίνει
πως η δικηγόρος ευχαριστώντας όσους την βοηθήσανε και της συμπαρασταθήκανε όλον αυτό τον καιρό, δηλώνει πως «θα βρεθούμε πάλι στο δρόμο».

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

«Η δικηγόρος που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το Πολυτεχνείο, παρέμεινε επί ημέρες στην Εντατική και κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της δηλώνει πως “ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς” και δίνει την υπόσχεση στους ομοϊδεάτες της πως “θα βρεθούμε πάλι στο δρόμο”. Διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση κάποιος που θα ερχόταν από τον πλανήτη Άρη ή και από πιο κοντά -από τη Ρώμη, ας πούμε- θα έμενε αναμφίβολα με την εντύπωση πως τη ναυτική φωτοβολίδα την έριξαν αστυνομικοί πάνω της, αλλά αφού δεν κατάφεραν να την σκοτώσουν, δεν κατάφεραν και να κάμψουν το αγωνιστικό της φρόνημα. Παιδιά, θα το ξαναπώ. Η πολιτική ζωή στην Ελλάδα έχει ξεφύγει προ πολλού από την αρμοδιότητα της πολιτικής επιστήμης. Άλλες επιστήμες και άλλα ευαγή ιδρύματα οφείλουν να ασχοληθούν μαζί της. Καλό σας βράδυ».