«Γιώργος Αποστολόπουλος» είναι το όνομα του ανθρώπου που φέρεται να δωροδόκησε τον Παύλο Χαϊκάλη, σύμφωνα με το HOT DOC. Το όνομα σύμφωνα με την ίδια πηγή κατέθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στον εισαγγελέα.
 

Ads

Σύμφωνα με το HOT DOC, πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο το οποίο δραστηριοποιείται στον τραπεζικό χώρο και κατά καιρούς έχει εργαστεί για funds του εξωτερικού αλλά και την Deutche Bank.
 
Όταν ο Πάνος Καμμένος ήταν ακόμη στη ΝΔ και με την υπόδειξη του Δημήτρη Σταμάτη, ο Γιώργος Αποστολόπουλος του έδωσε στοιχεία για να δημοσιοποιηθεί το «σκάνδαλο των CDS». Μάλιστα δέχθηκε και κατέθεσε για το θέμα στην Εισαγγελία.
 
«Την ίδια περίοδο, έδινε στοιχεία για την υπόθεση των CDS στη δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC και αρθρογραφούσε με το ψευδώνυμο «Δευκαλίων». Πριν από ένα χρόνο μεταξύ σοβαρού και αστείου πρότεινε στον εκδότη του περιοδικού Κώστα Βαξεβάνη να μην τα βάζει με τραπεζίτες θηρία και θα κανονίσει αυτός να του σβηστούν τα δάνεια. Μετά από αυτή την προσέγγιση, η ομάδα του HOT DOC σταματά κάθε επαφή μαζί του» αναφέρει σχετικά το koutipandoras.gr.
 
Το Πρώτο Θέμα αναφέρει ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος στο προφίλ του στο site επαγγελματικής δικτύωσης LinkedIn δηλώνει εκτός των άλλων πως διετέλεσε σύμβουλος και των κυρίων Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.