Αναβολή για τις 24 Νοεμβρίου πήρε η δίκη του γνωστού τράπερ και των τριών συγκατηγορούμενών του για την αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Τρίτης, σε καφετέρια στον Κολωνό.

Ads

Ο λόγος της αναβολής, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν να κληθεί ο παθών να καταθέσει στο δικαστήριο. Μέχρι τότε και οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι, με αυστηρούς ωστόσο περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο επέβαλε τους όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα εντός πρώτου πενθημέρου εκάστου δεκαήμερου μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης και την καταβολή εγγυοδοσίας 2.000 στον τράπερ και έναν ακόμα συγκατηγορούμενο του – οι οποίοι φέρονται να μαχαίρωσαν το θύμα – και 1.000 ευρώ στους άλλους δύο κατηγορούμενους, κατά πλειοψηφία, καθώς μία σύνεδρος είχε την άποψη ότι το ποσό της εγγυοδοσίας έπρεπε να ανερχόταν στις 2.000 ευρώ για όλους.

Ο τράπερ φέρεται να εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του εισαγγελέα. «Μετανιώνω για αυτό που έγινε, ντρέπομαι που βρίσκομαι εδώ, δεν είναι εδώ η θέση μου, δεν έγινε σκόπιμα, απλά έγινε. Τα μαχαίρια βρίσκονταν εκεί, στο αυτοκίνητο, από βιντεοκλίπ που κάναμε πριν από μία εβδομάδα. Το άτομο αυτό μας ενοχλεί εδώ και καιρό, δεν ξέρω για ποιο λόγο, το κάνει αυτό» φέρεται να είπε ο νεαρός καλλιτέχνης στο δικαστήριο.

Ads

Τόσο στον τράπερ όσο και στους άλλους τρεις ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού, της συνέργειας στο παραπάνω αδίκημα και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ο ράπερ Thug Slime φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυμάτισε και έστειλε στο νοσοκομείο δυο άτομα.