Την Κυριακή τελέστηκε στο Σελλί Ρεθύμνου, με την παρουσία πλήθους κόσμου, το μνημόσυνο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, τρεις μήνες μετά το θάνατο του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Ads

Σημειώνεται πως εντός των ημερών ολοκληρώνονται οι καταθέσεις για την υπόθεση και ο φάκελος θα φτάσει στα χέρια του εισαγγελέα. «Ένα παιδί είκοσι χρονών δεν προχωρεί σε μια τέτοια ενέργεια χωρίς λόγους…», είπε ο θείος του Γιώργος Βιδιαδάκης, επαναλαμβάνοντας πως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί πως ο Βαγγέλης στη σχολή του είχε πέσει θύμα βίας από συμφοιτητές του.

«Ευτυχώς έχουν σωθεί πολλά άλλα παιδιά εξαιτίας του ότι εμείς χάσαμε τον Βαγγέλη, μιας και γίνονται πολλές συζητήσεις, ανοίγουν στόματα και τα παιδιά έχουν καταλάβει πως δεν πρέπει να αποκρύπτουν άσχημες καταστάσεις τις οποίες βιώνουν».

«Οι έρευνες συνεχίζουν τόσο από την αστυνομία όσο και από εμένα. Ο φάκελος δεν έχει κλείσει. Θα υπάρξουν εξελίξεις που σύντομα θ’ ανακοινωθούν. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς δεν άνοιξαν τα στόματα όταν έπρεπε. Τώρα όμως ανοίγουν», δήλωσε ο ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, στο Cretapost.gr