Προβλήματα προκλήθηκαν στο λεκανοπέδιο της Αθήνας από την έντονη καταιγίδα που σημειώθηκε το μεσημέρι, με την κίνηση να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία και την ηλεκτροδότηση να διακόπτεται σε κάποιες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Ads

Ποτάμια έγιναν οι δρόμοι της Αθήνας με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα στο τμήμα μεταξύ των οδών Πέτρου Ράλλη και Χαμοστέρνας λόγω συσσώρευσης υδάτων. Το νερό ήταν τοσο πολύ που για κάποιο διάστημα η τροχαία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία.

Στο μεταξύ, μικροπροβλήματα σημειώθηκαν και στην ηλεκτροδότηση στο κέντρο της Αθήνας, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να συναντώνται στα βόρεια προάστια, μετά τη βλάβη στο κέντρο κατανομής φορτίου στο σταθμό της Παλλήνης.

Η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις περιπτώσεις για κοπές δένδρων, ενώ δέχτηκε και τουλάχιστον 13 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από περιοχές των βορείων προαστίων.

Ads

Σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, η κακοκαιρία θα διαρκέσει έως την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους άλλα από το βράδυ στη δυτική και βόρεια χώρα θα εξασθενήσουν.

Την Παρασκευή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και σταδιακά μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image