Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο 25χρονος που αγνοείτο στην Πάτρα και εντοπίστηκε στο Δασύλλιο τραυματισμένος.

Ads

Συναγερμός σήμανε 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς πρωινές ώρες της Τετάρτης, στην αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όταν μετά από σήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας έγινε γνωστό πως την περιοχή του δασυλλίου – στο τέρμα της οδού Νόρμαν – εντοπίστηκε τραυματισμένο άτομο το οποίο αγνοείτο. Πρόκειται για νεαρό άνδρα  ο οποίος εντοπίστηκε από τον σκύλο της ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr ο νεαρός άνδρας που εντοπίστηκε τραυματισμένος στην περιοχή του Δασυλλίου στο ύψος της Γούβας είναι ηλικίας 25 χρόνων και φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα να έχει χάσει πάρα πολύ αίμα.

Μονάδα του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στην αναζωογόνηση του νοσοκομείου του Ρίου, καθώς η κατάσταση του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή.

Ads

‘Ολα ξεκίνησαν όταν στις 7.30 το απόγευμα της Τρίτης μία γυναίκα η οποία είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, είδε τον 25χρονο να τριγυρνά στην περιοχή έχοντας πάνω του αίματα. Οταν τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια αυτός αρνήθηκε. Η γυναίκα, φοβούμενη τα χειρότερα, ειδοποίησε την αστυνομία και τελικά στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του 25χρονου.