Ακόμη και την απόλυση αντιμετωπίζει ο μόνιμος υπάλληλος της ΕΡΤ, εξαιτίας του οποίου οι τηλεθεατές έγιναν μάρτυρες της «επικής» ζωντανής μετάδοσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας… με «ηχητικό εφέ» το καζανάκι της τουαλέτας.

Ads

Ο υπάλληλος παραπέμπεται σε απολογία αφού, στη διάρκεια της μετάδοσης ακούστηκε ξαφνικά η φράση «τουαλέτα πού έχει;», η οποία στη συνέχεια «συνοδεύτηκε» με τον ήχο από ένα καζανάκι, καθώς, όπως φαίνεται, υπήρξε κάποιο ζήτημα με το μικρόφωνου του δημοσιογράφου που επισκέφθηκε την τουαλέτα.

‘Ετσι, σύμφωνα με το typologies.gr, μόνιμος υπάλληλος της ΕΡΤ κλήθηκε, με το ερώτημα της απόλυσης, στο Πειθαρχικό της Συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από έλεγχο που έγινε υπάρχει αμφιβολία για την εγκυρότητα του πτυχίου του που κατέθεσε προκειμένου να προσληφθεί στην εταιρεία.

Ads

Επίσης στο Πειθαρχικό της ΕΡΤ καλούνται οι 4 εργαζόμενοι για το επεισόδιο με την αναζήτηση της τουαλέτας κατά τη διάρκεια αθλητικής μετάδοσης και τον ήχο από το καζανάκι που ακολούθησε.

Ειδικά για τη συγκεκριμένη περίπτωση, η διοίκηση της ΕΡΤ, δεν επιλέγει τη μέθοδο της ΕΔΕ, αλλά της απευθείας κλήσης στο Πειθαρχικό Συμβούλιο προκειμένου να ελέγξει τις ευθύνες των εργαζομένων.