Μια ακόμα γυναικοκτονία έλαβε χώρα, καθώς το πρωί του Σαββάτου, άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του στον Πειραιά και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές.

Ads

Ο 25χρονος άνδρας στον Πειραιά πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ζήλευε παθολογικά τη σύντροφό του και ότι ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Μετά την επιστροφή της 19χρονης από τη δουλειά είχαν έναν έντονο τσακωμό για λόγους ζηλοτυπίας και ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι πάνω στη λογομαχία τους έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Ads

Ακόμα ισχυρίστηκε ότι κατάλαβε τι είχε συμβεί όταν οι ναρκωτικές ουσίες που είχε λάβει  σταμάτησαν να έχουν επίδραση στον οργανισμό του και τότε ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως μια γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στο newsit.gr, ανέφερε πως «η κοπέλα μπαινόβγαινε συνέχεια στο σπίτι, αλλά δεν νομίζω πως ζούσανε μαζί. Πριν μια εβδομάδα ακούσαμε κάτι τσακωμούς, αλλά δεν είχαμε καταλάβει από πιο διαμέρισμα προέρχονταν. Ήταν έντονες οι φωνές και πιο πολύ ακουγόταν γυναικεία φωνή».