Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ της Τετάρτης το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας μετά την επίθεση 60 περίπου οπαδών του Ολυμπιακού με φωτοβολίδες και κροτίδες σε θαμώνες μαγαζιών στο άλσος. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε δύο άτομα ενώ προκλήθηκε πανικός στους σε θαμώνες καταστημάτων. Πεδίο μάχης το άλσος της πόλης.

Ads

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και κροτίδες σε θαμώνες μαγαζιών, στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Εξήντα άτομα κυνηγούσαν νεαρούς που κάθονταν αμέριμνοι και έτρεξαν για να γλιτώσουν από την επίθεση. Δυο από αυτούς τραυματίστηκαν.

Όπως αναφέρεται, το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας γέμισε καπνούς από τις φωτοβολίδες. Η επίθεση των συγκεκριμένων ατόμων ανάγκασε τους θαμώνες των καταστημάτων να φύγουν τρέχοντας. Ανάμεσα τους, οικογένειες με παιδιά.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται, οι ταραξίες περίμεναν στο άλσος να υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ κι έτσι να υπάρξουν συμπλοκές. Οι δράστες έφυγαν πριν προλάβει να φτάσει στην περιοχή η αστυνομία.

Ads