«Ο δρόμος μας είναι μέσα στην Ευρώπη» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι «αυτόν τον δρόμο θα τον διαβούμε νικηφόρα».

Ads

«Πρέπει να πορευτούμε μαζί με τους άλλους λαούς μέσα στην Ευρώπη. Να διορθώσουμε μαζί με τους άλλους λαούς την Ευρώπη» τόνισε, κατά την επίσκεψη του στην οικία του αείμνηστου προέδρου της Ν.Δ., Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην Πρώτη Σερρών.

«Το παράδειγμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή παραμένει διαχρονικό για τον τόπο και για τον λαό μας. Η προσήλωση στη Δημοκρατία, η πίστη στο καθήκον και στην εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και η ενότητα στις δύσκολες ώρες για τις μεγάλες αποφάσεις, πέρα κι έξω από στείρες κομματικές αντιπαραθέσεις» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχτηκε και ξενάγησε στο σπίτι τού Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο αδελφός του Αχιλλέας Καραμανλής και ο γιος του Αχιλλέα, βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, παρουσία του Πέτρου Μολυβιάτη, του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, κ.ά..

Ads

«Πρόεδρε, σε ευχαριστώ, σαν Έλληνας. Δώσε μου τη δύναμη για να ανταποκριθώ στην αποστολή μου. Άλλωστε, εσύ τη δρομολόγησες με τον τρόπο σου» έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.