Δύο ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στην οδό Κύπρου, στην Πάτρα, μετά από κλήση που δέχτηκε η Αστυνομία. Οι γείτονες του ζευγαριού κάλεσαν τις Αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας, λόγω της έντονης δυσοσμίας που ερχόταν από το διαμέρισμα του ζευγαριού.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, η Αστυνομία εντόπισε νεκρό τον 92χρονο σύζυγο στο μπάνιο του σπιτιού και την 75χρονη γυναίκα του, επίσης, νεκρή, στην κουζίνα. Και οι δύο βρίσκονταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ενώ το γεγονός πως δεν έφεραν εξωτερικές κακώσεις και ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα, απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας από εισβολείς- ληστές.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο άντρας είχε πεθάνει αρκετές μέρες πριν και ο θάνατός του αποδίδεται σε πτώση, χωρίς να έχουν απαντηθεί τα αίτιά της. Όσον αφορά τη γυναίκα, ο θάνατός της οφείλεται σε εγκεφαλικό, το οποίο φέρεται να επήλθε λίγες ημέρες αργότερα.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, εκτιμάται πως η 75χρονη γυναίκα έζησε μερικές μέρες με τον νεκρό άντρα της μέσα στο διαμέρισμα, μέχρι τη μέρα που πέθανε και εκείνη.

Ads