Μία ακόμα επίθεση, την τρίτη όπως ή ίδια καταγγέλει, δέχθηκε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου, από αρνητές του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Ads

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: «Εμβολιασμός Τώρα» που διοργάνωναν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, σε ξενοδοχείο της Πάτρας στην Όθωνος-Αμαλίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην αίθουσα μπήκε άγνωστο άτομο και κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο. «Από μόνη της αυτή η συμπεριφορά, έδειξε το θράσος κάποιων ατόμων» είπε η κ. Μαστοράκου. «Ήθελαν εμένα προσωπικά», τόνισε.

Η κ. Μαστοράκου κατέβηκε στο ισόγειο και έλαβε έγγραφο, ενώ εκείνος που το παρέδωσε είπε ότι είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο. «Δεν παρέλαβα το έγγραφο. Με αποκάλεσαν “δολοφόνο” και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο, σημείωσε.

Ads

Όπως σημειώνει η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, στη συνέχεια κινήθηκε προς το χώρο στάθμευσης, όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό της. «Με ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο, με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου», δήλωσε.

«Δεν θα μείνει έτσι η κατάσταση, να επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο στην αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου», ανέφερε στο pelop.gr. «Την Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα» υπογράμμισε.