Μέσω SMS ανακοίνωσε τη διαγραφή του υποψηφίου ευρωβουλευτή και μέλους της Πανελληνίας επιτροπής του Ποταμιού, Κωνσταντίνου Πατέστου, ο Σταύρος Θεοδωράκης, όπως δήλωσε το πρώην στέλεχος του κόμματος.

Ads

Ειδικότερα, ο Κ. Πατέστος, σύμφωνα με το metarithmisi.gr, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σημειώνει ότι το απόγευμα της Τετάρτης έλαβε από τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, μήνυμα στο οποίο ανεφερόταν: «Για κάποιους λόγους που δεν αντιλαμβάνομαι πυροβολείς συνεχώς Το Ποτάμι. Περίμενα κάποια τιμιότερη συμπεριφορά από εσένα. Σε κάθε περίπτωση καλό δρόμο και καλή τύχη».

Στην ανάρτησή του ο Κ. Πατέστος, επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Αν έτσι το αντιλαμβάνεσαι… Πιστεύω και σε σένα και στο Ποτάμι, πιστεύω όμως και στην ενεργό συμμετοχή και στην εποικοδομητική κριτική. Σταύρο, αλλιώς μου τα έλεγες όταν με έχρισες υποψήφιο [ευρωβουλευτή]… Δίνω μικρές καθημερινές μάχες για σένα και Το Ποτάμι, εύχομαι να κάνουν το ίδιο οι πρόσφατοι “φίλοι” σου… Όσο για τιμιότητα και καθαρά πράγματα, μάλλον δεν με ξέρεις, ρώτησε να μάθεις… Λυπάμαι πολύ, ο καθένας και η καθεμία ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Κομπάρσος σε ντεμέκ πρωταγωνιστές δεν θα γίνω ποτέ, συγχωρέστε με…».