Κρίσιμο για την κατάσταση της υγείας της 18χρονης, που τραυματίστηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι το επόμενο 24ωρο. Στο μεταξύ, οι δυο από τους τρεις νεκρούς του πολύνεκρου δυστυχήματος ήταν πατέρας και γιος. 

Ads

«Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» όπου νοσηλεύεται η νεαρή, Κωστάς Εμμανουηλίδης, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη», προσθέτει. 

Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα, που συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δύο μηχανές στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασιλέως Γεωργίου, έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι: οι δύο οδηγοί των δικύκλων, καθώς επίσης ο συνεπιβάτης της μίας μηχανής. 

Ads

Οι νεκροί

Σύμφωνα με την αστυνομία, νεκρός είναι ένας 22χρονος Έλληνας, συνεπιβάτιδα του οποίου ήταν η 18χρονη, που επέβαινε μαζί του στη μία μηχανή. Επίσης νεκροί είναι ένας 50χρονος πατέρας με τον 28χρονο γιο του, που επέβαιναν μαζί στη δεύτερη μηχανή. 

Ο 22χρονος διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Ο πατέρας και ο γιος, που κατέληξαν στον τόπο του δυστυχήματος, μεταφέρθηκαν στα γενικά νοσοκομεία «Ο Άγιος Δημήτριος» και «Γ. Παπανικολάου» αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον οδηγό του ΙΧ, με το οποίο έγινε η σύγκρουση, ο 67χρονος Γερμανός νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου, και αυτή τη στιγμή κρατείται και ανακρίνεται.