Αίσθηση προκαλεί καταγγελία ενός άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Δημητρίου ότι ένας πατέρας «διαφημίζει» μέσω σελίδας γνωριμιών στο ιντερνέτ ότι εκδίδει τα ίδια του παιδιά.

Ads

Πιο συγκεκριμένα, ο καταγγέλλων ανάφερε στους αστυνομικούς πως γνωρίστηκε με τον πατέρα σε chat αναζήτησης ερωτικών συντρόφων και σε συνομιλία που είχαν του ανέφερε πως είναι πρόθυμος να βάλει και τα παιδιά του να συμμετάσχουν σε πιθανή ερωτική τους συνεύρεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο παιδιά είναι κάτω των δέκα ετών.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πατέρας των παιδιών σε επικοινωνία του με τον καταγγέλλων άφησε να εννοηθεί πως είναι πρόθυμος να συμμετάσχει σε ερωτικές πράξεις τόσο ο ίδιος όσο και τα παιδιά του.

Ο καταγγέλων πήγε στο ραντεβού για να δει τι συμβαίνει και διαπίστωσε πως ο πατέρας εξέδιδε παιδιά του, προφασίστηκε πως είχε δουλειά και θα έφευγε από το σπίτι για να κοιμηθούν τα παιδιά. Αμέσως πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

Ads

Από τις έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στο κινητό του πατέρα φωτογραφίες, που παραπέμπουν σε παιδικό πορνό.