Απάντηση, μέσω κύκλων, στον Σταύρο Θεοδωράκη δίνει το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον πως με τη στάση του υπονομεύει το καλό κλίμα των συνεννοήσεων για τη δημιουργία του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα.

Ads

Το Σάββατο υπήρξαν διαρροές πως ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι συμφώνησαν σε όλα και προχωρούν άμεσα για την εκλογή νέου προέδρου, ωστόσο ο Σταύρος Θεοδωράκης με δήλωσή του πήρε αποστάσεις από αυτές τις πληροφορίες. “Το νέο δεν είναι πανωσήκωμα για να το κάνουμε σε ένα βράδυ θέλει γερά θεμέλια”, τόνισε.

Επίσης απαντώντας στην Φώφη Γεννηματά και στις δηλώσεις της πως το φθινόπωρο είναι το απώτερο χρονικό όριο για την εκλογή νέου αρχηγού στον πολιτικό φορέα που θα σχηματιστεί από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι,σημείωσε: “η ιστορία δεν γράφεται σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των κομματικών επιτελείων και ούτε οι φιλελεύθεροι και οι σοσιαλδημοκράτες δέχονται τελεσίγραφα”.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη, από τον ΠΑΣΟΚ τον κατηγορούν για υπονόμευση του καλού κλίματος και επισημαίνουν με νόημα: «Ο κόσμος της παράταξης αγωνιά για αποτελέσματα. Για έργα και όχι λόγια. Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει». 

Ads