Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής που φέρει τον τίτλο «λεφτά υπάρχουν» εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ. «Το σημερινό πρωτοσέλιδο σύνθημα της Αυγής ‘λεφτά υπάρχουν’ καταγράφεται στην ιστορία του πολιτικού και δημοσιογραφικού κυνισμού που απέχει ένα πόντο από την απόλυτη αφέλεια κι ένα πόντο από την απόλυτη γελοιότητα» υποστηρίζει η Χαριλάου Τρικούπη σε σχετική ανακοίνωση.

Ads

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής αναφέρεται επί της ουσίας στις κινήσεις της κυβέρνησης για την πάταξη της φοροδιαφυγής και τη ρύθμιση των χρεών. «Λεφτά υπάρχουν: στα 500 εκατ. τα έσοδα από τη ρύθμιση εξπρές για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, που λήγει σήμερα. Συμφωνία Ελλάδας – Ελβετίας για «απτά αποτελέσματα» μέχρι τον Ιούνιο από τις «χρυσές» τραπεζικές καταθέσεις» σημειώνει χαρακτηριστικά η εφημερίδα. 

image

«Αυτή είναι λοιπόν η αντίληψη που κυριαρχεί στον σκληρό πυρήνα της ομάδας εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς αυτά λέγανε και προεκλογικά με τα ψέματα περί προγράμματος  Θεσσαλονίκης. Αλλά και τώρα; Μετά τα όσα συνέβησαν τους δυο τελευταίους μήνες; Μετά την παράσταση εξευμενισμού του Βερολίνου; Υπάρχουν λοιπόν τα λεφτά των ταμείων, του ΟΑΕΔ, των αγροτών, των ΔΕΚΟ, της Περιφέρειας Αττικής! Ας καταλάβουν, όσο υπάρχει ακόμη ελάχιστο περιθώριο, ότι με την αντίληψη αυτή δεν πηγαίνεις από το 2015 στο 2016 και στο μέλλον, αλλά πίσω στο 2009 και μετά στο κενό με φόρα» σημειώνει από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ. 

Ads