Στην προσαγωγή ενός 40χρονου άνδρα στην Ευρυτανία προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την άγρια δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, μέσα στο σπίτι της στη Λαμία.

Ads

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εν λόγω άνδρας ήταν μαζί της, στο σπίτι της, την ημέρα της δολοφονίας, και ήταν εξαρχής νούμερο ένα ύποπτος για το άγριο έγκλημα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει γίνει σύλληψη.

Οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν καθώς είχε ενεργό το προφίλ του στα social media και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τη γεωγραφική του θέση.

Σε παραλήρημα…

Σε βίντεο που ανέβαζε στο προφίλ του στο Facebook ισχυριζόταν πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης και ότι οι αρχές τον έχουν στοχοποιήσει και τον παρακολουθούν. Μάλιστα ο 40χρονος βρήκε πολλούς υποστηρικτές στο διαδίκτυο, οπαδούς του κόμματος «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτεμη Σώρρα, οπαδός του οποίου είναι και ο ίδιος.

Ads

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει… Μου την έχουν στήσει αυτοί οι βρομιάρηδες, όπως τη στήνουνε σε όλους… Είναι παντού, είναι στα γραφεία μας. Παντού έχουνε κάνει ζημιά, προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα, να με κατεβάσουν από Πρόεδρο…», λέει στο βίντεο

Μία από τις αναρτήσεις του 40χρονου προσαχθέντα γράφει: «Προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω παρακολουθούσαν το κινητό μου μου στεισαν ΜΕΓΆΛΗ πλεκτάνη κ ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει 2 μέρες μέσα στο χιόνι- 15 έχω κρυοπαγηματα παντού περπάτησα χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι βρήκα ένα χωριό εδώ έχει ίντερνετ κ σας μιλάω αδέλφια μου βγάλτε τα όλα στον αέρα είναι μεγάλη προδοσία Κ ξέραμε ότι από εμένα θα το βρούνε όπως κ Ο Λαμπράκης ΈΤΣΙ κ αυτοί μου ρίξανε πρώτον την σφαίρα αλλά τους νίκησα κ πάλι πολεμιστής από ΑΤΣΆΛΙ».