«Απέναντι μας οι χώρες του Βίζεγκραντ. Κακώς βιάζεται ο Κ. Μητσοτάκης να ταυτιστεί μαζί τους χρησιμοποιώντας δημοσιεύματα που διαψεύδονται» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Επικρατείας.

Ads

Τη στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ενόψει της Συνόδου Κορυφής σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

«Απέναντι μας οι χώρες του Βίζεγκραντ. Κακώς βιάζεται ο Κ. Μητσοτάκης να ταυτιστεί μαζί τους χρησιμοποιώντας δημοσιεύματα που διαψεύδονται» έγραψε στο Twitter.

Κόντρα κυβέρνησης – Μητσοτάκη για τα περί «κλειστών συνόρων»

Έντονη ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έσπευσε να σχολιάσει τις διαρροές – πληροφορίες για το προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής και τις αναφορές περί κλειστών συνόρων.

«Αποτελεί ένδειξη απίστευτης μικρότητας και εθνικής ανευθυνότητας, την ώρα που ο πρωθυπουργός δίνει τη μάχη της διαπραγμάτευσης και πριν ακόμη ξεκινήσει η Σύνοδος Κορυφής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υιοθετεί διαρροές, οι οποίες μετά από λίγο διαψεύδονται, υπονομεύοντας την ελληνική προσπάθεια», , δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, προσθέτοντας πως ο ελληνικός λαός μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.