Απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά μετά τη μήνυση που κατέθεσε -και- σε βάρος του για το σκάνδαλο Novartis έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ads

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σημειώνει μεταξύ άλλων για τον Αντώνη Σαμαρά ότι «είναι προφανής ο στόχος του για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων».

Η απάντηση Παπαγγελόπουλου είναι η εξής: «Ευχαριστώ τον κ. Σαμαρά για τις υπερφυσικές ικανότητες που μου αποδίδει, οι οποίες μου επιτρέπουν, για ένα διεθνές σκάνδαλο, να προκαλώ και να χειραγωγώ έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο και να καθοδηγώ ακόμα και το FBI, το οποίο o κύριος Σαμαράς παρέλειψε να μηνύσει. Είναι προφανής ο στόχος του για αντιπερισπασμό, αποπροσανατολισμό και εκφοβισμό δικαστικών λειτουργών και μαρτύρων».

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα -όπως είχε προαναγγείλει. Σε δήλωση του, μετά την κατάθεση της μήνυσης, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «με δική του ευθύνη στήνεται μια άθλια σκευωρία».

Ads