«Είπα στον συνάδελφο Χρυσόγονο ότι η δήλωσή του για τον πρωθυπουργό και την ενημέρωση του για τα ευρωπαϊκά θέματα, είναι άστοχη και άκομψη».

Ads

Με αυτή την ανάρτηση του στο Twitter ο ευρωβουλευτής κι επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αποδοκίμασε τις δηλώσεις του επίσης ευρωβουλευτή του κόμματος Κώστα Χρυσόγονου, για τον πρωθυπουργό.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Κώστας Χρυσογόνος είχε πει: «Η μία και μοναδική συνάντηση της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό έγινε τον Μάρτιο του 2015 στο Μαξίμου έκτοτε δεν έχει υπάρξει άλλη επαφή».

«Προφανώς ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ενημερώνεται επαρκώς για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου», σημείωσε στη συνέχεια σε σκωπτικό τόνο.

Ο κ. Χρυσόγονος ανέφερε τέλος ότι δεν έχει δει τον κ. Τσίπρα ούτε κατ’ ιδίαν, καθώς δεν επιδιώκει κατ’ ιδίαν συναντήσεις. «Ό,τι έχω να το πω το λέω δημόσια», πρόσθεσε.

Η απάντηση του Μαξίμου

«Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών» ήταν το σχόλιο κυβερνητικών κύκλων στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

‘Αλλωστε, εξηγούσαν οι ίδιοι κύκλοι, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.