Μαίνεται ο πόλεμος στις τάξεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο να συνεχίζουν την ανταλλαγή δηλώσεων, με αφορμή το ζήτημα της Προεδρικής εκλογής.

Ads

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πάνος Καμμένος αναφέρει, «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους δώσαμε την ευκαιρία, οι πολίτες τους εκλέξατε Βουλευτές και αυτοί επέλεξαν να γίνουν βρώμικα μαξιλάρια…ΝΤΡΟΠΗ».

Ο πόλεμος Καμμένου – Μελά ξέσπασε μετά από δήλωση του δεύτερου ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, «αναλόγως βέβαια με το ποιος θα είναι υποψήφιος, γιατί εάν πάμε σε εκλογές θα πάει πίσω η χώρα».

«Η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ομόφωνη. Συμπεριλαμβανομένου και του κ. Μελά. Όποιος δώσει ανάσα στη μνημονιακή κυβέρνηση με ψήφο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ‘αποκεφαλίζεται’. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο συνέδριο», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ads

Μετά το αιχμηρό tweet του προέδρου των ΑΝΕΛ, ο Παναγιώτης Μελάς δεν φάνηκε να πτοείται καθώς μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά, είπε: «Είμαι 50-50 για να ψηφίσω» και σημείωσε: «Πάνω από τα κόμματα και τα πρόσωπα βάζω το καλό του ελληνικού λαού». Ο Παναγιώτης Μελάς, σχολίασε ανοιχτά και τις δηλώσεις Καμμένου περί «αποκεφαλισμού», λέγοντας πως τις θεωρεί απαράδεκτες και δήλωσε πως εάν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ δεν θα παραδώσει την έδρα του. «Εγώ πήρα τις ψήφους στον Πειραιά, γιατί να δώσω την έδρα;» ανέφερε.

Μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε πως υπάρχει ομόφωνη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ότι «δεν θα στηρίξουμε κανέναν υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας», λέγοντας πως «όποιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έχει θέση στο κόμμα».